Lediga tjänster

Vill du jobba i den tekniska framkanten i ett sammansvetsat utvecklingsteam med en internationell produkt? Vi söker duktiga frontend- och backendutvecklare som är beredda att lära sig och utvecklas snabbt för att möta såväl dagens som morgondagens behov. Vi värdesätter egna initiativ, kvalitetskänsla och produktivitet. Erfarenhet av Ruby on Rails är meriterande. Skicka iväg ett mail med en kort presentation av dig själv till support@fakturan.nu.

Webbutvecklare

Vi letar alltid efter intressanta människor att addera till vårt team. Brinner du likt oss för att skapa användvänliga verktyg och vill jobba med andra likasinnade i moderna open source-miljöer? Då är vi troligtvis en match!

Ruby on Rails-utvecklare

Vi söker dig som har mer än två års erfarenhet av Ruby on Rails och är passionerad över att skriva snygga och effektiva lösningar. Du har ett strukturerat arbetssätt, är en teamplayer och ser fördelarna med TDD/BDD.

Fakturera i ett klick!
Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!Testa oss redan idag!

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som e-post, e-faktura eller vanligt brev med ett klick. Väljer du brev sköter vi utskrift, kuvertering och postning åt dig.

Skapa ett gratiskonto

Registrera dig idag och skapa din första faktura direkt

Vanliga frågor som poppar upp

  • Har ni stöd för flera valutor?

    Ja. Vi har i skrivande stund stöd för 25 valutor.

  • Gör ni backup på databasen?

    Självklart gör vi det. All data backas upp kontinuerligt.

  • Vad finns i programmet mer än fakturor?

    Offerter, kundregister, artikelregister, tidrapportering med mera.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
Vid fortsatt användning av webbplatsen godkänner ni våra kakor.