Fakturor

Fakturan.nu gör det enkelt för dig att skapa professionella fakturor. Kom igång med din fakturering på bara några minuter och skicka din första faktura redan idag.
Skärmdump från faktureringsprogrammet

Ett faktureringsprogram med enkelheten i fokus

Att fakturera dina kunder ska aldrig vara krångligt eller ta onödig tid från din kärnverksamhet.
Gratis baskonto
Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!
Spara tid med fakturaservice
Betalningar, påminnelser och inkasso sköts automatiskt om du aktiverar tilläggsfunktionen Auto Mode. Du slipper logga in på banken för att stämma av.
Stöd för flera betalsätt
Välj mellan bankgiro, plusgiro, bankkonto, iban och swish. Väljer du swish gör vi det enkelt för din kund med en QR-kod.
Återkommande fakturor
Behöver du fakturera abonnemangs-tjänster? Vår återkommande fakturering gör det enkelt.
4 språk och 25 valutor
Både programmet och fakturorna finns tillgängliga i 4 språk: svenska, engelska, norska och danska.
Fakturamallar
Vi har flera snygga och professionella fakturamallar att välja bland så att du kan skapa en faktura som reflekterar dig och ditt företag.
Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Förenkla administrationen

Med fakturan.nu kan du enkelt följa upp och administrera dina fakturor. När fakturan skickas via e-post ser du direkt i fakturans historik om den har öppnats av kunden eller inte.

Du får också en bra översikt över betalda, obetalda och förfallna fakturor för enkel uppföljning. Om betalningen uteblivit vid förfallodatum kan du även skicka ut en påminnelse genom systemet. Vi erbjuder dessutom automatisk påminnelsehantering och inkasso om du önskar det.

Faktureringsprogram från mobilen, datorn eller surfplattan
Extrafält

Behöver du kunna söka fram rätt kund baserat på bilregistreringsnummer, skostorlek eller ärendenummer? Eller behöver du visa någon av dessa på dina fakturor?

Våra extrafält gör det möjligt att anpassa kundregistret och fakturorna efter din verksamhets behov. Fälten blir sökbara i kundregistret och visas på fakturan om du vill. Du har också möjlighet att använda extrafält som en slags mallar för vanligt förekommande textinnehåll.

Läs mer om våra andra funktioner
Fakturamall clean
Fakturamall foxy
Fakturamall urban
Alltid 3 fakturor i månaden gratis
Förenkla din fakturering redan idag. Du är igång på ett par minuter.