Skicka e-faktura enkelt med Fakturan.nu

Enligt lagen om elektroniska fakturor till följd av offentlig upphandling (2018:1277) ska alla leverantörer till offentliga verksamheter fakturera dessa elektroniskt.

Vad innebär elektronisk fakturering (e-faktura)?

Det innebär att e-fakturan skickas i ett speciellt digitalt format enligt en europeisk standard. Det räcker alltså inte med att skicka en PDF via e-post.

Hur går det till att skicka en e-faktura?

Det är lika enkelt att skicka e-fakturor som e-post- eller brevfakturor hos oss. Vi håller reda på om mottagaren kan ta emot e-faktura så du behöver inte göra något särskilt. När det är dags att skicka fakturan visar vi vilka alternativ du har. Du kan också välja att automatiskt skicka e-faktura när mottagaren stöder det.

Hur kommer jag igång?

Om du har ett konto hos oss behöver du inte göra något särskilt. Du skapar och skickar fakturan som vanligt. Om du inte har ett konto hos oss kan du registrera ett gratis härhär.

Om Fakturan.nu

Fakturan.nu är ett webbaserat faktureringsprogram med enkelheten i fokus. Det ska vara enkelt att skapa, skicka och följa upp sina fakturor, utan krångliga bokföringstermer och komplicerade program. Sedan starten har mer än 75.000 företag förenklat sin fakturering genom oss, vilket vi är väldigt glada och stolta över. Välkommen som nöjd användare du också!

Ny lag om e-faktura

Fakturera i ett klick!
Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!Testa oss redan idag!

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som e-post, e-faktura eller vanligt brev med ett klick. Väljer du brev sköter vi utskrift, kuvertering och postning åt dig.

Skapa ett gratiskonto

Registrera dig idag och skapa din första faktura direkt

Vanliga frågor som poppar upp

  • Har ni stöd för flera valutor?

    Ja. Vi har i skrivande stund stöd för 25 valutor.

  • Gör ni backup på databasen?

    Självklart gör vi det. All data backas upp kontinuerligt.

  • Vad finns i programmet mer än fakturor?

    Offerter, kundregister, artikelregister, tidrapportering med mera.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
Vid fortsatt användning av webbplatsen godkänner ni våra kakor.