Faktureringsprogram - online och gratis

faktureringsprogram

Fakturan.nu erbjuder ett helt webbaserat faktureringsprogram för företag som vill ha en smidig lösning för sin fakturering. Faktureringsprogrammet har en mängd smarta funktioner för att underlätta din vardag och snabba på faktureringen för företaget.

Genom vårt faktureringsprogram kan du skicka fakturor till dina kunder genom e-post, e-faktura eller som ett helt vanligt brev. Via ett tillägg kan betalningar, påminnelse och inkassoärenden hanteras automatiskt och du slipper logga in på din bank för att följa upp och stämma av. Allt för att göra det så lätt som möjligt för dig och din verksamhet.

Gratis faktureringsprogram

I gratisversionen av faktureringsprogrammet kan du lägga till er egen logotyp, ha obegränsat med produkter eller tjänster, upp till tio kunder och skicka tre fakturor varje månad. För det lilla nystartade företaget är baskontot en alldeles utmärkt start. Du är dessutom igång på bara någon minut.

Fördelar med Fakturan.nu

 • • 25 olika valutor
 • • fyra språk
 • • skapar snygga och proffsiga fakturor och offerter
 • • skicka som e-post, e-faktura eller brev
 • • allt på ett ställe – fakturering, tidrapportering, kundregister och produktregister
 • • Offerter ingår

Samla all information på en plats

Vi har sett till att du kan samla allt rörande ditt företag på en plats. Vårt faktureringsprogram har kundregister, produkt- och tjänsteregister, fakturahistorik, tidrapportering, anteckningar samt att-göra-listor. Du kan lätt söka upp din kund genom programmets sökfunktioner och på kundkortet hittar du sedan all viktig information för kunden i fråga.

Självklart kan du även hitta statistik i faktureringsprogrammet – försäljningsstatistik på olika nivåer, tidrapportering kopplat till olika produkter och månadsrapporter för alla medarbetarna är några av de funktioner som gör det lätt att ha en översikt och uppföljning av hur det går för ditt företag.Online faktureringsprogram - helt webbaserat

Vår lösning är helt webbaserad, vilket betyder att du inte behöver ladda ner eller installera något på din dator. Allt sköts online och du loggar bara in på ditt kontot för att få tillgång till all information du har registrerat. Vårt fokus är att det ska vara enkelt att skapa, skicka och följa upp dina fakturor, utan att du behöver vara ett proffs på bokföring. Att erbjuda en faktureringstjänst online är den smidigaste lösningen vi kan komma på. Dessutom är det ett säkert sätt att sköta sin fakturering på. Vi tar självklart backuper på databasen kontinuerligt och din information är säker hos oss.

Tusentals nöjda kunder har använt faktureringsprogrammet

Vi har tiotusentals nöjda kunder som har förenklat sin fakturering tack vare vårt faktureringsprogram. Många har börjat med gratisversionen och sedan bytt version av faktureringsprogrammet allt eftersom verksamheten har växt. Ibland får vi frågan hur vi kan erbjuda vår tjänst helt gratis och det är så klart tack vare att så många upptäcker att de vill utöka sitt engagemang hos oss och att de har ett behov av de mer omfattande versionerna av tjänsten. Har man en verksamhet som inte växer eller kräver mer och mer när det kommer till fakturering, kan man så klart använda gratisversionen hur länge som helst. Vi har inga begränsningar i tid för vårt gratiskonto.

Ytterligare information om fakturering

Skatteverket har en sida som innehåller det du behöver veta om fakturering och där du kan räkna ut momsen.

Myndigheten för digital förvaltning har information om E-faktura som är lag från 1 April 2019 om du ska fakturera myndigheter.

Välkommen till fakturan.nu

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss för att få veta mer om våra lösningar och vad som passar just ditt företag. Välkommen till en smartare lösning och ett smidigare faktureringsprogram!

faktureringsprogram

Registrera ett gratiskontoRegistrera ett gratiskonto
" För mig som inte gillar att syssla med bokföring och uppföljning är detta det bästa sedan diskmaskinen. "
Lars Ek, ljusdesigner
" Jag får mer tid över till kärnverksamheten och trivs verkligen med översikten programmet ger mig. Tack! "
Jonatan Kotschack, Ihoba Psykologi AB
"Ert system är helt klart i en klass för sig själv och det bästa jag har jobbat med."
Andreas Sundbom, Trygg AB
"Tack för en fantastiskt bra tjänst. Era fakturor är roligast att betala"
- Erik Nordlund, Nordanvinden AB
"Ni har gjort mitt liv lättare."
- Jens C Hilner, Photomedia Sweden
"Jag på riktigt ÄLSKAR fakturan.nu - och rekommenderar det till alla. Förutom att systemet väldigt sällan krånglar - så har ni alltid varit schyssta, smidiga och det har typ alltid fungerat. Vi har nu dessutom flera års fakturor sparade på ett och samma ställe online - vilket också gör att vi får en fin översikt över tid."
Markus (vill vara anonym)
Fakturera i ett klick!

Gratis baskonto

Med vårt baskonto får du alltid skapa 3 fakturor i månaden helt gratis, hur länge du vill. Du är igång på en minut. Testa oss redan idag!Testa oss redan idag!

Fakturera i ett klick!

Klicka och skicka

Du kan enkelt skicka dina fakturor som e-post, e-faktura eller vanligt brev med ett klick. Väljer du brev sköter vi utskrift, kuvertering och postning åt dig.

Registrera ditt gratiskonto idag

Vanliga frågor som poppar upp

 • Har ni stöd för flera valutor?

  Ja. Vi har i skrivande stund stöd för 25 valutor.

 • Gör ni backup på databasen?

  Självklart gör vi det. All data backas upp kontinuerligt.

 • Vad finns i programmet mer än fakturor?

  Offerter, kundregister, artikelregister, tidrapportering med mera.

Visa fler frågor
Fakturera i ett klick!
Vid fortsatt användning av webbplatsen godkänner ni vår cookie policy.